Bug since last forum maintenance - Deer Hunting Forums

Go Back   Deer Hunting Forums > Forum Support > Site Requests/Comments
Site Requests/Comments See an area we can improve upon? Post your ideas here.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1 (permalink)  
Old 05-01-2012, 06:40 PM
DVW DVW is offline
B&C 120 Class
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 215
Default Bug since last forum maintenance

I don't know if this is due to the last maintenance or not, but I didn't notice it until then. If I click on the "New Post" icon (the little blue arrow to the left of the thread title) I get a blank page with a bunch of error messages. See attached screen shots.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	blue-arrow.jpg
Views:	4
Size:	50.1 KB
ID:	2081  

Click image for larger version

Name:	error.jpg
Views:	5
Size:	102.9 KB
ID:	2082  

Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Top Posters
Hunting Man8086
buckfever5650
BruceBruce19595590
timberghost3937
joel the signman3608
tator3204
gfdeputy23115
delbert1524
Buckshot1219
hunt NH1203
Photos
Fishin Pictures
Slickhead Stalker RN
Fishin Pictures


All times are GMT -5. The time now is 01:52 AM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

LinkBacks Enabled by vBSEO 3.0.0 RC8