Deer Hunting Forums

Deer Hunting Forums (http://www.deerhuntersclub.com/forums/)
-   Site Requests/Comments (http://www.deerhuntersclub.com/forums/site-requests-comments/)
-   -   Bug since last forum maintenance (http://www.deerhuntersclub.com/forums/site-requests-comments/9540-bug-since-last-forum-maintenance.html)

DVW 05-01-2012 06:40 PM

Bug since last forum maintenance
 
2 Attachment(s)
I don't know if this is due to the last maintenance or not, but I didn't notice it until then. If I click on the "New Post" icon (the little blue arrow to the left of the thread title) I get a blank page with a bunch of error messages. See attached screen shots.

on_the_fly 05-01-2012 09:25 PM

Mine gives the same error message when I'm in main forum page and try to click on the newest post on the right side. Now I have to go into the titled forum page on the left then click the newest post on the left.

Hunting Man 05-02-2012 06:06 AM

same here looks like some kind of bug.

BruceBruce1959 05-02-2012 06:20 AM

I got bitten by the same bug !!! :crybaby:

tomlightfield 05-02-2012 02:49 PM

Me #5, but it is 3:00pm now and it seems to be gone.

tomlightfield 05-02-2012 02:54 PM

Whoops-e-daisy, worked fine for me twice, now it is back to the mumbo-jumbo screen like you guys said.

buckfever 05-02-2012 10:00 PM

FIXED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sorry it messed up on you.

Lemme know if it happens again.

DVW 05-02-2012 11:05 PM

Thanks. Looks to be working now.


All times are GMT -5. The time now is 05:09 AM.



LinkBacks Enabled by vBSEO 3.0.0 RC8