problem with my vortek - Deer Hunting Forums
MuzzleLoader Hunting Discuss MuzzleLoader topics

 
Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 12-04-2011, 11:23 AM Thread Starter
Scrub Buck
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
problem with my vortek

I test fired my vortek about 2 wks ago to make sure it was ready to go. Everything was fine. Now after loading up I find the hammer will not go forward far enough to strike the firing pin. I took the trigger assembly out and everything looks fine but it still will not go forward enough to strike the pin. Any suggestions? Thanks
crusty is offline  
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Deer Hunting Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome